Először itt

Kik vagyunk?

 

Üdvözlünk Krisztus Magyarországi Gyülekezete honlapján! Gyülekezetünket 1993-ban 5 fős missziós csapat ültette azzal a céllal, hogy embereket a Biblián keresztül Istenhez vezessen és a gyülekezet segítségével olyan gyakorlati kereszténységet valósítson meg, ami minden egyes embernek segít személyesen megélni a hitét a mindennapokban.

Tovább

 

Miben hiszünk?

 

Hiszünk abban, hogy Isten teremtette a világot és benne minket, hogy keressük és megtaláljuk Őt. Hiszünk abban, hogy Isten által meghatározott helyünk és szerepünk van a világban. Hiszünk az Isten által ihletett Bibliában és abban, hogy Isten annyira szerette a világot, hogy egyszülött fiát adta érte. Hiszünk Jézus szavaiban, életében, feltámadásában és készek vagyunk elkötelezetten követni őt és az életünket odaszánni neki, ahogy Ő is tette.

Tovább

 

Mire számíts

 

Hogy néznek ki a találkozóitok? Látogatóink általában szerető, családias hangulatú közösségnek írnak le minket. Istentiszteleteink 90 percesek, melyben van ének, dicsőítés, úrvacsora és egy prédikáció. Ezt követően közösségi idő keretén belül szoktunk még beszélgetni. Hogy készüljek, ha először jövök?

Tovább

 

Látogass meg minket!

 

Minden vasárnap 10.00-11.30-ig tartanak az istentiszteleteink, ahova sok szeretettel várunk téged, családod vagy barátaidat, ismerőseidet. Családias hangulatú baráti légkör fog fogadni és reméljük, hogy tetszeni fog neked mind a gyülekezetünk, mind amit képviselünk.

Tovább