Lelkészek és vezetőség

Biblia értelemben minden ember, aki megkeresztelkedik és Jézus elkötelezett tanítvánnyá válik, teljes értékű tagja lesz a családnak és egyformán felelős egymásért. Mint minden családban, itt is meghatározott felelősséggel és kötelezettségekkel bírunk, ki-ki a neki adatott képességek, adottságok vagy elhívatás alapján. Klasszikus egyházi szerepek a lelkészek, diakónusok, tanítók vagy vének, viszont fiatal egyház lévén nálunk vannak még szerepek, amik betöltésre várnak, ugyanakkor sokan szolgálnak sokféleképpen.

Az évek során több teljes állású lelkész is szolgált a gyülekezetünknek, képzett, kipróbált férfiak és nők, akik mindig készek voltak adni a szivüket és akik munkáját mindig sokra becsültük. Szinte mindegyikük részt vett már külföldi misszióban és hitükkel sokakat inspiráltak. Mostanra sokan visszatértek a civil szakmájukhoz, így mostani vezetőség egy része teljes állásban az egyháznak dolgozik, míg a másik része civilben szolgál.

Jelenleg az alábbi vezetői csoport vezeti a gyülekezetet:

David de la Santos - Evengelista lelkész
Nadia de la Santos - Női szolgálatvezető lelkész
Patthy Ádám és Ági
Szepessy Gábor
Pallós Levente

Különböző egyéb szolgálatainkat pedig az alábbi emberek vezetik:

Diák szolgálat: David de la Santos
Tinik: Pallós Levente és Zsuzsa
Családos szolgálat: átszervezés alatt
Énekkar: Törley Gábor Kommunikációs szolgálat: Kiss Szabó Zsolt Kölyök Királyság (gyerekszolgálat): Kevin Eve és Balogh Gábor Rendező szolgálat: Fülöp András Szegénysegítési csoport: Balogh Gábor Vállalkozók csoportja: Ligeti Ádám (ffi) és Kiss Szabó Viktória (női)