Magunkról

Kik járnak ide?

 

Rendkívül vegyes összetételű és hátterű emberek vagyunk, akik életük egy pontján megértették Isten szeretetét és kegyelmére reagálva megtértek és megkeresztelkedtek. Meg vagyunk győződve arról, hogy Jézus üzenete életünk minden területét azóta is átformálja, legyen az a magánélet, házasság, család, munkahely vagy bármi más.

Tovább

 

Honnan jöttünk?

 

Gyülekezetünk Krisztus Nemzetközi Egyházainak (International Churches of Christ – https://www.disciplestoday.org/) tagja, melynek gyökerei a 18-19. századi, Egyesült Államokbeli restaurációs mozgalomig nyúlnak vissza.

Tovább

 

Lelkészek és vezetőség

 

Biblia értelemben minden ember, aki megkeresztelkedik és Jézus elkötelezett tanítvánnyá válik, teljes értékű tagja lesz a családnak és egyformán felelős egymásért. Mint minden családban, itt is meghatározott felelősséggel és kötelezettségekkel bírunk, ki-ki a neki adatott képességek, adottságok vagy elhívatás alapján.

Tovább

 

Elnökség és adminisztráció

 

Gyülekezetünk 1993 és 2012 között egyházként, majd a magyar jogszabályi változások miatt ezt követően egyesületként működik. A szervezeti egységnek megfelelő, Fővárosi Bíróság által ellenjegyzett végzéssel és alapító okirattal rendelkezünk és ennek megfelelő transzparens módon működünk.

Tovább